3 cách xóa hoàn toàn User Profile trên Windows 11 nhanh nhất

Fshirja e profilit të përdoruesit në kompjuterin që funksionon Windows 11 është thelbësore kur keni ndërmend të ndaloni përdorimin e makinës. Detajet 3 mënyra për të fshirë plotësisht profilin e përdoruesit në Windows 11 Më e thjeshta dhe më e shpejta do të ndahet në artikullin e sotëm. Ndiqni!

3 mënyrat më të shpejta për të fshirë plotësisht profilin e përdoruesit në Windows 11

Çfarë është Profili i Përdoruesit?

Profili i perdoruesit (Informacioni i përdoruesit) kuptohet thjesht si një koleksion cilësimesh dhe informacioni që lidhen me përdoruesin. Aktualisht sistemi Windows origjinale ka mbështetur profile të shumta përdoruesish në një pajisje për të krijuar më shumë komoditet dhe lehtësi kur një makinë ka shumë përdorues të ndryshëm.

Çdo profil përdoruesi do të ketë skedarë, dosje dhe opsione të veçanta që nuk ndikojnë në profilet e tjera të krijuara. Dhe procesi për të fshirë plotësisht profilin e përdoruesit në pajisje Avtive e drejta e autorit Windows 11 është jashtëzakonisht e thjeshtë dhe e shpejtë nëse keni një llogari lokale ose një llogari të Microsoft.

Mënyrat për të fshirë plotësisht profilin e përdoruesit në Windows 11

Duke përdorur cilësimet e Windows

Kjo është mënyra më e thjeshtë dhe më e lehtë për ju që të fshini plotësisht profilin e përdoruesit në Windows 11 dhe të dhënat e përfshira në të.

Hapi 1: Hapur Menuja e fillimit -> zgjidhni Cilësimet nga seksioni E ngulitur ose shtypni kombinimin e tastit Windows + I.

3 mënyrat më të shpejta për të fshirë plotësisht profilin e përdoruesit në Windows 11

Hapi 2: Në ndërfaqen Cilësimet -> zgjidhni Llogaritë -> zgjidhni Familja dhe përdoruesit e tjerë.

3 mënyrat më të shpejta për të fshirë plotësisht profilin e përdoruesit në Windows 11

Hapi 3: Në seksionin Përdorues të tjerë -> ju zgjidhni llogaria e përdoruesit e imja -> klikoni zgjidhni Hiq në opsione Llogaritë dhe të dhënat.

Tham Khảo Thêm:  Cách xoá license/ bản quyền Office trên Macbook đơn giản

3 mënyrat më të shpejta për të fshirë plotësisht profilin e përdoruesit në Windows 11

Hapi 4: Në fund, ju vetëm duhet të zgjidhni Fshi llogarinë dhe të dhënat është të përfundoni fshirjen e plotë të Profilit të Përdoruesit në Windows 11.

3 mënyrat më të shpejta për të fshirë plotësisht profilin e përdoruesit në Windows 11

Duke përdorur Panelin e Kontrollit

Nëse thjesht ju duhet të fshini profilin e përdoruesit dhe ende dëshironi ta mbani atë, mund të fshini gjithashtu të gjithë skedarët dhe dosjet në këtë llogari të përdoruesit, pastaj aplikoni metodën e mëposhtme!

Hapi 1: Hapur Menuja e fillimit -> fut Paneli i kontrollit -> zgjidhni Hapur për të hapur aplikacionin e Panelit të Kontrollit.

3 mënyrat më të shpejta për të fshirë plotësisht profilin e përdoruesit në Windows 11

Hapi 2: Në dritare Paneli i kontrollit -> zgjidhni artikullin Llogaritë e përdoruesve.

3 mënyrat më të shpejta për të fshirë plotësisht profilin e përdoruesit në Windows 11

Hapi 3: Vazhdoni të zgjidhni Hiq llogaritë e përdoruesve.

3 mënyrat më të shpejta për të fshirë plotësisht profilin e përdoruesit në Windows 11

Hapi 4: Ti zgjedh llogaria e përdoruesit për të fshirë -> zgjidhni Fshi llogarinë në artikull Bëni ndryshime në llogarinë tuaj.

3 mënyrat më të shpejta për të fshirë plotësisht profilin e përdoruesit në Windows 11

Hapi 5: Mesazhi tjetër nga Windows do t’ju pyesë nëse dëshironi t’i mbani skedarët dhe dosjet të lidhura me këtë profil përdoruesi apo jo? Ti zgjedh Mbani skedarë për të mbajtur ose zgjedhur Fshi skedarët për të fshirë plotësisht profilin e përdoruesit së bashku me të dhënat është bërë.

3 mënyrat më të shpejta për të fshirë plotësisht profilin e përdoruesit në Windows 11

Duke përdorur magjistarin e llogarive të përdoruesve

Të dyja metodat e mësipërme do të funksionojnë mirë kur ju duhet vetëm të fshini njërën Profilet e përdoruesve, edhe nëse dëshironi të fshini shumë profile të përdoruesve në të njëjtën kohë Magjistari i llogarive të përdoruesve do të jetë një zgjidhje e dobishme për ju.

Hapi 1: Para së gjithash, ju shtypni kombinimin e tastit Windows + LIRE për të hapur dritaren Vraponi -> fut komandën netplwiz -> shtypni Hyni për të hapur dritaren.

3 mënyrat më të shpejta për të fshirë plotësisht profilin e përdoruesit në Windows 11

Hapi 2: Në ndërfaqen e Llogaritë e përdoruesve -> ju zgjidhni llogaria e përdoruesit e imja në Përdoruesit për këtë kompjuter -> zgjidhni Hiq.

Tham Khảo Thêm:  Lỗi không lưu được File trên Excel, cách khắc phục như nào?

3 mënyrat më të shpejta për të fshirë plotësisht profilin e përdoruesit në Windows 11

Hapi 3: Në fund ju zgjidhni po në njoftim Je i sigurt që dëshiron të heqësh…? ne rregull ne rregull!

3 mënyrat më të shpejta për të fshirë plotësisht profilin e përdoruesit në Windows 11

Bleni një licencë të lirë për Windows 11

3 mënyrat më të shpejta për të fshirë plotësisht profilin e përdoruesit në Windows 11

Renditur 4.84 5 yje

3 mënyrat më të shpejta për të fshirë plotësisht profilin e përdoruesit në Windows 11

Renditur 4.92 5 yje

249,000 fitime

3 mënyrat më të shpejta për të fshirë plotësisht profilin e përdoruesit në Windows 11

Renditur 4.85 5 yje

3 mënyrat më të shpejta për të fshirë plotësisht profilin e përdoruesit në Windows 11

Renditur 4.91 5 yje

3 mënyrat më të shpejta për të fshirë plotësisht profilin e përdoruesit në Windows 11

Jashtë stok

3 mënyrat më të shpejta për të fshirë plotësisht profilin e përdoruesit në Windows 11

Renditur 4.73 5 yje

1,190,000 fitime 2,990,000 fitime

3 mënyrat më të shpejta për të fshirë plotësisht profilin e përdoruesit në Windows 11

Renditur 4.86 5 yje

3 mënyrat më të shpejta për të fshirë plotësisht profilin e përdoruesit në Windows 11

Renditur 4.81 5 yje

349,000 fitime

3 mënyrat më të shpejta për të fshirë plotësisht profilin e përdoruesit në Windows 11

Renditur 4.69 5 yje

349,000 fitime

3 mënyrat më të shpejta për të fshirë plotësisht profilin e përdoruesit në Windows 11

Renditur 4.81 5 yje

349,000 fitime

Përfundimi

Në thelb të gjitha3 mënyra për të fshirë plotësisht profilin e përdoruesit në Windows 11 Sa më sipër është e zbatueshme për të gjitha pajisjet. Nëse ka ndonjë vështirësi gjatë zbatimit, ju lutemi kontaktoni menjëherë Win Cheap për përgjigje. Paç fat!Cảm ơn bạn đã đọc bài viết 3 cách xóa hoàn toàn User Profile trên Windows 11 nhanh nhất . Đừng quên truy cập Chaolua TV kênh trực tiếp bóng đá số 1 Việt Nam hiện nay để có những phút giây thư giãn cùng trái bóng tròn !

Related Posts

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *