4 cách sửa lỗi Windows Security không thể mở trên Windows 11

Që nga lansimi i tij sot, Microsoft ka përmirësuar vazhdimisht veçoritë, duke u përditësuar vazhdimisht për të rregulluar gabimet në secilin aplikacion, por ka ende probleme aplikacioni që përdoruesit nuk i duan. Gabimi më tipik është se Windows Security nuk mund të hapet. Artikulli i mëposhtëm do të ndajë me ju 4 mënyra për të rregulluar gabimet e Windows Security që nuk mund të hapen në Windows 11 shumë e thjeshtë dhe e shpejtë.

Siguria e Windows në Windows 11

Pavarësisht nga lloji i kompjuterit që drejton sistemin operativ E drejta e autorit në Windows 11 Të gjitha janë të integruara me aplikacionin Windows Security – një program i plotë antivirus që do të sigurojë mbrojtje për të dhënat e sistemit tuaj nga kodet me qëllim të keq, sulmet e viruseve nga jashtë.

4 mënyra për të rregulluar gabimet e Windows Security që nuk mund të hapen në Windows 11 1

Kombinuar me aplikacione të tjera Antivirus nga palë të treta do të rrisë nivelin e mbrojtjes së sistemit dhe sigurinë e informacionit për ju. Nëse nuk aktivizoni Windows Security ose shkarkoni programe të tjera antivirus, mundësia që sistemi juaj Windows 11 të hakohet është sigurisht i mundur.

Mënyrat për të rregulluar gabimet e Sigurisë së Windows që nuk mund të hapen në Windows 11

Sidoqoftë, për disa arsye, aplikacioni juaj i Sigurisë së Windows nuk funksionon në Windows 11, pastaj aplikoni menjëherë një nga katër si të rregulloni gabimet e sigurisë së Windows nuk mund të hapet më poshtë për të rregulluar këtë gabim!

Tham Khảo Thêm:  Key nâng cấp Windows 10 Home/Pro lên Enterprise không cần cài lại Win

1. Kryeni Riparimin dhe Rivendosni aplikacionin

Kjo është mënyra më e thjeshtë kur ju duhet thjesht të riparoni dhe rivendosni (ndryshoni ose rivendosni) aplikacionin e Windows Security në sistemin tuaj për të rregulluar gabimin e Windows Security që nuk mund të hapet sipas hapave specifikë më poshtë:

Hapur Cilësimet e Windows -> zgjidhni artikullin Aplikacionet -> zgjidhni Aplikacionet dhe veçoritë -> zgjidhni Siguria e Windows -> prekni elipsë -> zgjidhni Opsione te avancuara -> shtypni butonin Riparo ose Rivendos për të rivendosur të gjitha cilësimet e aplikacionit. Tani kontrollojeni!

4 mënyra për të rregulluar gabimet e Windows Security që nuk mund të hapen në Windows 11

2. Ekzekutoni SFC dhe DISM

Shanset janë që gabimi juaj i Sigurisë së Windows nuk mund të hapet sepse skedari i sistemit tuaj Windows 11 ka një problem, përbërësit e integruar bien ndesh me njëri-tjetrin. Kështu që mund të përdorni kontrollin dhe riparimin automatik të skedarëve të sistemit me grupet e veglave të Kontrollit të Skedarit të Sistemit (SFC) dhe Shërbimit dhe Menaxhimit të Imazhit të Vendosjes (DISM).

Hapi 1: Së pari, shkruani CMD në shiritin e kërkimit të Windows -> zgjidhni Command Prompt -> zgjidhni Drejto si administrator.

4 mënyra për të rregulluar gabimet e Windows Security që nuk mund të hapen në Windows 11

Hapi 2: Tani, duhet të futni komandën e mëposhtme në CMD -> shtypni Enter për ta lënë sistemin të ekzekutojë komandën dhe prisni disa minuta që mjeti të kontrollojë dhe të rregullojë automatikisht sistemin tuaj.

sfc /scannow

4 mënyra për të rregulluar gabimet e Windows Security që nuk mund të hapen në Windows 11

Hapi 3: Vazhdoni të futni komandën e mëposhtme dhe prisni që mjeti të funksionojë derisa të përfundojë -> rinisni kompjuterin dhe kontrolloni!

Dismo/Online/Pastrim-Image/RestoreHealth

4 mënyra për të rregulluar gabimet e Windows Security që nuk mund të hapen në Windows 11

3. Përdorni Task Manager

Një opsion tjetër që mund të aplikoni është të çaktivizoni aplikacionet në sfond përmes Task Manager sepse është e mundur që konfliktet midis aplikacioneve në sfond në sistemin tuaj të shkaktojnë gabime të Windows Security. nuk mund të hapet.

Tham Khảo Thêm:  Cách tắt thời tiết trên Taskbar trên Windows 10 nhanh nhất

Hapi 1: Para së gjithash, ju mund të hapni Menaxher detyrë duke kërkuar në Kërkimi i Windows ose shtypni kombinimin e tastit Ctrl + Shift + Esc.

Hapi 2: Zgjidhni skedën Fillimi -> rreshtohu Çaktivizo të gjitha aplikacionet janë Aktivizo.

4 mënyra për të rregulluar gabimet e Windows Security që nuk mund të hapen në Windows 11

Hapi 3: Më pas, ju hapni aplikacionin Vraponi duke shtypur Windows + LIRE -> fut msconfig -> shtypni Hyni.

4 mënyra për të rregulluar gabimet e Windows Security që nuk mund të hapen në Windows 11

Hapi 4: Zgjidhni skedën Shërbimet -> shënoni Fshih të gjitha shërbimet e Microsoft -> zgjidhni Çaktivzo të gjitha.

4 mënyra për të rregulluar gabimet e Windows Security që nuk mund të hapen në Windows 11

Hapi 5: Rinisni kompjuterin -> më pas ndizni shërbimet një nga një ose në grupe për të kontrolluar se cilat aplikacione po shkaktojnë gabimin dhe fshijini ato!

4. Çaktivizoni ose hiqni softuerin e palëve të treta

Duket se nuk e dini se nëse sistemi juaj duhet të ekzekutojë dy softuer të ndryshëm antivirus në të njëjtën kohë, kjo është me shumë mundësi mundësia që Windows Security të mos hapet. Prandaj, e vetmja gjë që duhet të bëni është të çaktivizoni ose hiqni softuerin e panevojshëm dhe të vazhdoni të kontrolloni nëse Windows Security është kthyer në gjendjen e tij normale.

Duhet të përdorë Windows me të drejtë autori

Për të përdorur një kompjuter Windows që është gjithmonë “i qetë” dhe siguria më e mirë, duhet të blini një licencë Windows, aktualisht WinGiaRe ofron një shërbim të lirë, origjinal të licencës Microsoft Windows. Ju duhet të kujdeseni për të drejtën e autorit për t’u përditësuar gjithmonë në versionin më të fundit.

4 mënyra për të rregulluar gabimet e Windows Security që nuk mund të hapen në Windows 11 2

Renditur 5.00 5 yje

4 mënyra për të rregulluar gabimet e Windows Security që nuk mund të hapen në Windows 11 3

Renditur 4.84 5 yje

4 mënyra për të rregulluar gabimet e Windows Security që nuk mund të hapen në Windows 11 5

Renditur 4.85 5 yje

4 mënyra për të rregulluar gabimet e Windows Security që nuk mund të hapen në Windows 11 6

Renditur 4.86 5 yje

4 mënyra për të rregulluar gabimet e Windows Security që nuk mund të hapen në Windows 11 7

Renditur 5.00 5 yje

299,000 fitime

4 mënyra për të rregulluar gabimet e Windows Security që nuk mund të hapen në Windows 11 8

Renditur 4.75 5 yje

249,000 fitime

4 mënyra për të rregulluar gabimet e Windows Security që nuk mund të hapen në Windows 11 9

Renditur 4.88 5 yje

399,000 fitime

4 mënyra për të rregulluar gabimet e Windows Security që nuk mund të hapen në Windows 11 10

Renditur 4.82 5 yje

349,000 fitime

4 mënyra për të rregulluar gabimet e Windows Security që nuk mund të hapen në Windows 11 11

Renditur 5.00 5 yje

399,000 fitime

4 mënyra për të rregulluar gabimet e Windows Security që nuk mund të hapen në Windows 11 12

Renditur 4.76 5 yje

4 mënyra për të rregulluar gabimet e Windows Security që nuk mund të hapen në Windows 11 13

Renditur 4.91 5 yje

Përfundimi

Këtu janë detajet 4 mënyra për të rregulluar gabimet e Windows Security që nuk mund të hapen në Windows 11 do t’ju ndihmojë të zgjidhni menjëherë këtë problem në vetëm pak minuta. Mos harroni të lini një koment më poshtë dhe vlerësoni artikullin e Win Cheap! Paç fat!Cảm ơn bạn đã đọc bài viết 4 cách sửa lỗi Windows Security không thể mở trên Windows 11 . Đừng quên truy cập Chaolua TV kênh trực tiếp bóng đá số 1 Việt Nam hiện nay để có những phút giây thư giãn cùng trái bóng tròn !

Related Posts

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *