5 cách nhập Product key bản quyền trên Windows 10 và Win 11

Në procesin e përdorimit të kompjuterit, do të ketë shumë raste kur duhet të ndryshoni çelësin tuaj Windows 10, për shembull përmirësimin në një version tjetër të Win 10. Në vend që të riinstaloni sistemin operativ, këtu është një përmbledhje 5 mënyra për të ndryshuar çelësin e produktit Win 10 dhe Win 11 të shpejtë dhe të thjeshtë që mund të aplikoni. Le ta zbulojmë së bashku!

5 mënyra për të ndryshuar çelësin e produktit të licencës Windows 10 dhe Win 11 1

Blini çelësa të lirë të licencës për Windows 10 dhe 11

Për të futur çelësin, së pari duhet të keni Çelësi i licencës Windows 10 ose Windows 11 së pari dhe kompjuteri juaj nuk duhet të jetë aktiv (nëse është i plasaritur, ju duhet hiqni çarjen e dritareve) mund të aktivizojë licencën.

5 mënyra për të ndryshuar çelësin e produktit të licencës Windows 10 dhe Win 11 2

Renditur 4.84 5 yje

5 mënyra për të ndryshuar çelësin e produktit të licencës Windows 10 dhe Win 11

Renditur 4.92 5 yje

249,000 fitime

5 mënyra për të ndryshuar çelësin e produktit të licencës Windows 10 dhe Win 11 4

Renditur 4.85 5 yje

5 mënyra për të ndryshuar çelësin e produktit të licencës Windows 10 dhe Windows 11

Renditur 4.86 5 yje

5 mënyra për të ndryshuar çelësin e produktit të licencës Windows 10 dhe Windows 11

Renditur 4.75 5 yje

249,000 fitime

5 mënyra për të ndryshuar çelësin e produktit të licencës Windows 10 dhe Windows 11

Renditur 4.88 5 yje

399,000 fitime

5 mënyra për të ndryshuar çelësin e produktit të licencës Windows 10 dhe Windows 11

Renditur 4.82 5 yje

349,000 fitime

5 mënyra për të ndryshuar çelësin e produktit të licencës Windows 10 dhe Windows 11

Renditur 4.76 5 yje

5 mënyra për të ndryshuar çelësin e produktit të licencës Windows 10 dhe Windows 11

Renditur 4.91 5 yje

5 mënyra për të ndryshuar çelësin e produktit të licencës Windows 10 dhe Windows 11

Jashtë stok

5 mënyra për të ndryshuar çelësin e produktit të licencës Windows 10 dhe Windows 11

Renditur 4.73 5 yje

1,190,000 fitime 2,990,000 fitime

5 mënyra për të ndryshuar çelësin e produktit të licencës Windows 10 dhe Windows 11

Renditur 4.82 5 yje

1,190,000 fitime 2,990,000 fitime

5 mënyra për të ndryshuar çelësin e produktit të licencës Windows 10 dhe Win 11 15

Renditur 5.00 5 yje

6,900,000 fitime 14,900,000 fitime

5 mënyra për të ndryshuar çelësin e produktit të licencës Windows 10 dhe Win 11 16

Renditur 4.86 5 yje

5 mënyra për të ndryshuar çelësin e produktit të licencës Windows 10 dhe Win 11

Renditur 4.81 5 yje

349,000 fitime

5 mënyra për të ndryshuar çelësin e produktit të licencës Windows 10 dhe Win 11

Renditur 4.91 5 yje

5 mënyra për të ndryshuar çelësin e produktit të licencës Windows 10 dhe Win 11 19

Renditur 4.69 5 yje

349,000 fitime

5 mënyra për të ndryshuar çelësin e produktit të licencës Windows 10 dhe Windows 11

Renditur 4.81 5 yje

349,000 fitime

5 mënyra për të ndryshuar çelësin e produktit të licencës Windows 10 dhe Windows 11

Renditur 4.82 5 yje

349,000 fitime

Mënyrat për të ndryshuar çelësin e produktit të Windows 10

Zakonisht përdoruesit Dritaret do të përdorë 1 nga 5 mënyrat e mëposhtme për të aktivizuar tastin Win.

Metoda 1: Përdorni Cilësimet

Për Windows 11

Ju djema hyni Cilësimet -> Sistemet -> Aktivizimi

Për Windows 10

Hapi 1: Klikoni në ikonën Filloni -> zgjidhni ikonën Cilësimet.

Përmbledhje e mënyrave për të ndryshuar çelësin e produktit të Windows 10

Hapi 2: Zgjidhni Përditësimi dhe Siguria.

Përmbledhje e mënyrave për të ndryshuar çelësin e produktit të Windows 10

Hapi 3: Zgjidhni Aktivizimi në skedën në anën e majtë të ekranit -> te artikulli Përditëso çelësin e produktitzgjidhni Ndrysho çelësin e produktit.

Përmbledhje e mënyrave për të ndryshuar çelësin e produktit të Windows 10

Hapi 4: Futni një dritare kërcyese të çelësit të produktit, vendosni çelësin tuaj origjinal 25-shifror të Windows 10 në kutinë bosh -> zgjidhni tjetër.

Përmbledhje e mënyrave për të ndryshuar çelësin e produktit të Windows 10

Kur çelësi i aktivizimit të jetë i suksesshëm, do të merrni mesazhin “Windows është aktivizuar” (Windows është aktivizuar).

Tham Khảo Thêm:  Cách đưa khung tìm kiếm ra ngoài lockscreen trên Windows 10

Metoda 2: Përdorimi i SLUI 3

Hapi 1: Shtypni kombinimin e tastit Windows + LIRE për të hapur kutinë e dialogut Vraponi.

Hapi 2: Kuti dialogu Vraponi shfaqet, futni komandën më poshtë dhe shtypni Ne rregull:

slui.exe 3

Përmbledhje e mënyrave për të ndryshuar çelësin e produktit të Windows 10

Hapi 3: Ngjashëm me metodën e mësipërme, futni çelësin tuaj 25-shifror Win 10 në vendin bosh dhe më pas klikoni Next për të përfunduar procesin e aktivizimit të çelësit.

Përmbledhje e mënyrave për të ndryshuar çelësin e produktit të Windows 10

Metoda 3: Përdorni Changepk

Hapi 1: Hap kutinë e dialogut Vraponi duke shtypur kombinimin e tastit Windows + LIRE.

Hapi 2: Futni komandën më poshtë në kutinë bosh dhe shtypni Hyni (ose klikoni zgjidhni Ne rregull):

changepk.exe

Përmbledhje e mënyrave për të ndryshuar çelësin e produktit të Windows 10

Hapi 3: Futni çelësin e produktit 25 shifror Win 10.

Hapi 1: Klikoni me të djathtën në ikonën Filloni -> shfaq menunë, zgjidhni Sistemi.

Përmbledhje e mënyrave për të ndryshuar çelësin e produktit të Windows 10

Hapi 2: Klikoni në lidhjen Ndryshoni çelësin e produktit ose përmirësoni versionin tuaj të Windows.

Përmbledhje e mënyrave për të ndryshuar çelësin e produktit të Windows 10

Hapi 3: Nën seksionin Përditëso çelësin e produktitzgjidhni Ndryshoni çelësin e produktit.

Përmbledhje e mënyrave për të ndryshuar çelësin e produktit të Windows 10

Hapi 4: Shfaqet një dritare e re pop-up, futni tastin Win 10 në kutinë bosh, zgjidhni tjetër te perfundosh.

Përmbledhje e mënyrave për të ndryshuar çelësin e produktit të Windows 10

Metoda 5: Përdorimi i vijës së komandës

Hapi 1: Shtypni kombinimin e tastit Windows + R Hap kutinë e dialogut Run.

Hapi 2: Importi cmd në kutinë bosh -> shtypni kombinimin e tastit Ctrl + Shift + Enter për të ekzekutuar Command Prompt si administrator (admin).

Përmbledhje e mënyrave për të ndryshuar çelësin e produktit të Windows 10

Përmbledhje e mënyrave për të ndryshuar çelësin e produktit të Windows 10

Hapi 3: Shfaqet ekrani i vijës së komandës. Futni komandën më poshtë:

slmgr.vbs /ipk <25-digit product key>

aty brenda, <çelës produkti 25-shifror> është çelësi juaj 25 shifror i aktivizimit të Windows 10.

Hapi 4: Shtypni Hyni.

Përfundimi

Këtu janë udhëzimet e hollësishme 5 mënyra për të ndryshuar çelësin e produktit të kompjuterit Windows 10 të cilat përdoruesi mund të zgjedhë të përdorë. Nëse keni vështirësi në ndonjë hap, ju lutemi komentoni më poshtë për Fitore e lirë ju ndihmon ta zgjidhni problemin shpejt!Cảm ơn bạn đã đọc bài viết 5 cách nhập Product key bản quyền trên Windows 10 và Win 11 . Đừng quên truy cập Chaolua TV kênh trực tiếp bóng đá số 1 Việt Nam hiện nay để có những phút giây thư giãn cùng trái bóng tròn !

Related Posts

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *