Cách tải về và sử dụng trọn bộ tính năng Zoom trên Windows 11

Aktualisht, në treg ka shumë aplikacione që mbështesin takimet dhe punojnë drejtpërdrejt dhe më i spikaturi është ndoshta Zoom Meeting me shumë veçori “të shkëlqyera”. Le të zbulojmë Si të shkarkoni dhe përdorni aplikacionin Zoom në Windows 11 në postimin e sotëm!

Udhëzime për shkarkimin dhe përdorimin e softuerit Zoom në Windows 11 në detaje 1

Çfarë është aplikacioni Zoom?

Zmadhoni bukur Takimi i zmadhimit njihet si zgjidhja optimale për të ofruar shërbime konferencash, takime online në çdo kohë, kudo. Operacioni i bazuar në renë kompjuterike. Nisur me shumë veçori të përmirësuara të vlerësimit, duke përmbushur nevojat e përdoruesve në maksimum. Softueri mbështet përdoruesit të ndajnë imazhe, tinguj dhe ekrane me cilësinë më të mirë në sistemet operative Dritaret, Mac, iOS dhe Android në pajisje të lëvizshme dhe kompjuterë.

Si të shkarkoni dhe përdorni grupin e plotë të veçorive të Zoom në Windows 11

Karakteristikat e jashtëzakonshme të Zoom

I njohur si një aplikacion i specializuar për takime, Zoom ka të gjitha veçoritë themelore të dedikuara Licenca Windows e aktivizuar në PC tuajat si më poshtë:

 • Programoni një takim në Zoom.
 • Integrimi me aplikacione të tjera të planifikimit (Google Calendar, Outlook)
 • Funksioni i sallës në Zoom.
 • ID fikse/ID e takimit individual.
 • Mbështet regjistrimin e takimeve.
 • Integroni caktimin dhe vendosjen e lejeve të pjesëmarrësve.

Kërkon konfigurimin e cilësimeve të Zoom

 • Procesori: Procesor Intel/AMD me dy bërthama ose më i lartë.
 • RAM memorie: të paktën 4 GB ose më shumë hapësirë ​​të lirë.
 • Mbështetni kufje/altoparlantë USB ose me valë për dalje audio.
 • Mikrofon i integruar, USB ose pa tel për hyrje audio.
 • Pajisja e integruar, USB ose pa tel për regjistrimin e videos.

Si të shkarkoni aplikacionin Zoom në një kompjuter me Windows 11

Ju keni dy mënyra për të instaluar aplikacionin Zoom Meeting Windows 11 origjinal domethënë, përdorni shfletuesin tuaj të internetit për të shkarkuar Zoom nga faqja zyrtare e internetit ose për ta shkarkuar atë nëpërmjet Dyqanit të Microsoft.

Tham Khảo Thêm:  Cách sao lưu dữ liệu Outlook trên Windows nhanh nhất 2022

1. Përdorni faqen e internetit të Zoom

Ju hapni faqen zyrtare të Zmadhoni në çdo shfletues uebi -> pamje e faqes Qendra e shkarkimit shfaqet -> ju zgjidhni Shkarko për të shkarkuar Klienti Zoom për Takime dhe prisni disa minuta që shkarkimi të përfundojë.

Si të shkarkoni dhe përdorni grupin e plotë të veçorive të Zoom në Windows 11

2. Përdorni Microsoft Store

Hapi 1: Ju hapeni Dyqani i Microsoft -> fut Zmadhoni shkoni te shiriti i kërkimit -> zgjidhni Zmadhoni takimet në renë kompjuterike.

Si të shkarkoni dhe përdorni grupin e plotë të veçorive të Zoom në Windows 11

Hapi 2: Ju shtypni zgjidhni Instaloni dhe prisni që sistemi të shkarkohet.

Si të shkarkoni dhe përdorni grupin e plotë të veçorive të Zoom në Windows 11

Si të përdorni veçoritë e Zoom në Windows 11

1. Shtoni kontaktin në listë në Zoom

Kontaktet – Kontaktet në Zoom do të jenë vendi ku shtoni llogaritë e tjera të përdoruesve të Zoom për ta bërë më të përshtatshëm ftimin e tyre në takim.

Hapi 1: Hapni aplikacionin Zmadhonizgjidhni ikonën Kontaktet (Kontaktet) -> shtypni ikonën “+” -> zgjidhni Ftoni një Kontakt Zoom.

Si të shkarkoni dhe përdorni grupin e plotë të veçorive të Zoom në Windows 11

Hapi 2: Dritare Fto në Zoom shfaqet, ju hyni Email Përdoruesi hyn Adresa e emailit -> shtyp zgjidhni Fto për t’i shtuar ato në kontaktet tuaja.

Si të shkarkoni dhe përdorni grupin e plotë të veçorive të Zoom në Windows 11

Hapi 3: Sistemi do t’i dërgojë një ftesë atij përdoruesi dhe emaili i përdoruesit do të shfaqet në listë E jashtme – në pritje.

Si të shkarkoni dhe përdorni grupin e plotë të veçorive të Zoom në Windows 11

2. Programoni një takim në Zoom

Me aplikacionin Zoom, caktimi i një takimi ose konference është jashtëzakonisht i thjeshtë dhe i lehtë. Kjo do t’ju ndihmojë të mos harroni orarin e takimeve dhe të humbni takime të rëndësishme.

Hapi 1: Nisja Zmadhoni -> zgjidhni artikullin Orari në ekran.

Si të shkarkoni dhe përdorni grupin e plotë të veçorive të Zoom në Windows 11

Hapi 2: Dritarja që shfaqet, anash Programoni takimin Më poshtë do të jetë përmbajtja e nevojshme për të organizuar një takim, duke përfshirë:

 • Tema.
 • Data dhe ora e fillimit dhe mbarimit të takimit (modaliteti i takimit të përsëritur)
 • ID e takimit (krijoni një ID personale ose përdorni një ID automatike).
 • Siguri me fjalëkalime dhe sallone.
 • Funksioni i videos në Zoom.
 • Lidhni kalendarin me “Kalendarin e Google” ose me një aplikacion tjetër “Kalendari”.
 • Më shumë veçori te Opsionet e Avancuara.
Tham Khảo Thêm:  Hướng dẫn cách livestream trên Zalo đơn giản nhất

Si të shkarkoni dhe përdorni grupin e plotë të veçorive të Zoom në Windows 11

Hapi 3: Pasi të keni përfunduar cilësimet, shtypni Ruaj për të ruajtur kalendarin dhe një mesazh konfirmimi do të shfaqet në ekran ID dhe kodkalimi të takimit.

3. Si të organizoni një takim në Zoom

Kjo është veçoria më themelore e Zoom – mbajtja e takimeve. Ju mund të mbani menjëherë një takim kur zgjidhni Takimi i ri -> Filloni me video ose përdorni ID-në tuaj personale për të hapur takimin (Përdor ID-në e takimit tim personal – PMI).

Hapi 1: Hapni aplikacionin Zmadhoni -> zgjidhni Takimi i ri -> zgjidhni Filloni me video ose Përdor ID-në e takimit tim personal për të hapur një takim të ri.

Si të shkarkoni dhe përdorni grupin e plotë të veçorive të Zoom në Windows 11

Hapi 2: Dera Nr Takimi i zmadhimit shfaqet, tani duhet të kontrolloni statusin tuaj audio dhe video me opsionet Mikrofoni dhe Video disponohet në Zoom.

Si të shkarkoni dhe përdorni grupin e plotë të veçorive të Zoom në Windows 11

Hapi 3: Tani prisni që miqtë tuaj të bashkohen dhe të fillojnë takimin.

4. Bashkohuni në një takim të Zoom

Pas krijimit me sukses të një takimi të ri në Zoom, duhet të bashkoheni në takim ose të ftoni njerëz në dhomën e takimit duke ndarë lidhjen e takimit ose duke ndarë ekranin në Zoom.

 • Ftoni pjesëmarrësit në një dhomë takimesh të Zoom

Kur keni krijuar një dhomë takimesh dhe keni nevojë të ftoni më shumë njerëz në dhomën e takimeve, thjesht zgjidhni Fto ose shtypni Alt + I -> fut Email dhe ftojeni atë person në dhomën e takimit.

Si të shkarkoni dhe përdorni grupin e plotë të veçorive të Zoom në Windows 11

Ose mund të siguroni ID dhe kodkalimi të sallës së mbledhjeve në mënyrë që të gjithë të mund të identifikohen lehtësisht.

Si të shkarkoni dhe përdorni grupin e plotë të veçorive të Zoom në Windows 11

 • Ndani lidhjen e takimit të Zoom

Përveç ftesës së drejtpërdrejtë të atij personi në takim, mund ta kopjoni lidhjen dhe ta ndani lidhjen për të gjithë. Thjesht shkoni në takim -> shtypni Alt + I -> zgjidhni Fto.

Tham Khảo Thêm:  Cách tải file cài Visio 2016, 2019 nguyên gốc từ Microsoft

Si të shkarkoni dhe përdorni grupin e plotë të veçorive të Zoom në Windows 11

Dritare Ftoni njerëzit të bashkohen në takim shfaqet, ju zgjidhni Kopjo lidhjen e ftesës për të kopjuar lidhjen e takimit në kujtesën e fragmenteve, më pas ndaje atë që të gjithë të bashkohen në takim.

 • Ndarja e ekranit në Zoom

Nëse po përdorni Zoom për të paraqitur një detyrë ose për të prezantuar një projekt në një takim, mund të përdorni funksionin Share Screen.

Hapi 1: Ju zgjidhni artikullin Ndaje ekranin në faqen kryesore të aplikacionit Zmadhoni.

Hapi 2: Ngjashëm me mënyrën se si të bashkoheni në një takim, tani duhet të hyni Çelësi i ndarjes ose ID e takimit -> shtypni Ndani ekranin.

Si të shkarkoni dhe përdorni grupin e plotë të veçorive të Zoom në Windows 11

Hapi 3: Më në fund skedat Bazë – Të avancuar – Skedarët kështu që ju mund të zgjidhni formën e duhur të ndarjes së ekranit -> zgjidhni Ndani tingullin bukur Optimizo për videoklipe -> shtypni Shpërndaje për të vazhduar me ndarjen e ekranit tuaj.

Si të shkarkoni dhe përdorni grupin e plotë të veçorive të Zoom në Windows 11

5.Si të instaloni aplikacione në Zoom

Edhe kur përdorni Zoom, mund të instaloni aplikacione të tjera si shtesa për të përmirësuar përvojën tuaj.

Hapi 1: Ti shko në Aplikacionet në faqen kryesore të Zmadhoni -> zgjidhni skedën Zbuloni për të hapur Zbuloni aplikacionet -> klikoni zgjidhni programin që dëshironi të instaloni.

Si të shkarkoni dhe përdorni grupin e plotë të veçorive të Zoom në Windows 11

Hapi 2: Në fund ju duhet vetëm të shtypni butonin Shto në ekran dhe prisni disa sekonda që sistemi të instalohet.

Si të shkarkoni dhe përdorni grupin e plotë të veçorive të Zoom në Windows 11

Përfundimi

Me gjithë këto veçori të shkëlqyera, çfarë po prisni? Shkarkoni dhe përdorni Zoom në Windows 11 hh? Shpresoj se artikulli i Cheap Win ka qenë i dobishëm për ju. Paç fat!Cảm ơn bạn đã đọc bài viết Cách tải về và sử dụng trọn bộ tính năng Zoom trên Windows 11 . Đừng quên truy cập Chaolua TV kênh trực tiếp bóng đá số 1 Việt Nam hiện nay để có những phút giây thư giãn cùng trái bóng tròn !

Related Posts

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *